verzenden en retourneren

Afhalen: 
afhalen van je bestelling kan (zonder berekende verzendkosten) tijdens de openingstijden van onze winkel en op afspraak.

Bezorgen:
Als de bestelling en de betaling zijn afgerond zullen wij de bestelling zo snel mogelijk gereedmaken voor verzending. Wij maken standaard gebruik van PostNL (of DHL) met track en trace code om je bestelling te laten bezorgen. Binnen Nederland heb je in de meeste gevallen je bestelling binnen 2 dagen (dinsdag tot en met zaterdag) in huis. Voor verzendingen binnen Europa bedraagt de levertijd 2-7 werkdagen en buiten Europa 5-15 werkdagen. 

Wij zullen je bestelling met de grootste zorg inpakken/verpakken. Toch kan er onderweg iets mis gaan. Controleer daarom bij ontvangst de inhoud van het pakket op schade en onvolkomenheden. Accepteer geen beschadigde/ onvolledige zendingen en als u zending niet correct is afgeleverd neem dan direct contact op met ons.

Levering buiten EU/ Export:
Voor bestellingen buiten de EU rekenen wij geen BTW. De BTW vrijstelling wordt verrekend in het winkelmandje. De klant is zelf verantwoordelijk voor eventuele belasting- en importheffingen. 

Ruilen of Retourneren:
Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling(en), dan heeft u vanaf de aankoopdatum 14 kalenderdagen om het bestelde product te retourneren of te ruilen.  Sale items kunnen niet worden geretourneerd of geruild. 

De retouren dienen ongedragen, in originele/ nieuwstaat te zijn, voorzien van aangehechte labels en in originele verpakking. Wij verzoeken u schoenen op zachte ondergrond (tapijt) te passen en uit te proberen. 

Let op, de kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed. Vermeld het retouradres duidelijk op de verpakking eveneens als het adres van de afzender. De verzending is uw verantwoordelijkheid, zorg daarom dat u het verzendbewijs en trackingnummer goed bewaard. 

Meld uw retour binnen 14 dagen aan via info@duvet.nl onder vermelding van uw ordernummer, naam en adres. Vermeld tevens of het gaat om een retour of dat u het product wilt ruilen voor een ander product.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen, nadat wij uw order retour hebben ontvangen, terug gestort worden op het rekeningnummer waarmee de bestelling is geplaatst. 

Vragen, Klachten en opmerkingen:
Mocht een artikel niet geleverd zijn conform je bestelling, ben je niet tevreden over je artikel of over de afhandeling of heb je andere vragen of opmerkingen? 
Neem dan gerust telefonisch of per email contact met ons op.

T. 046 4332054 | E. info@duvet.nl